Varstvo podatkov

V našem podjetju si vedno prizadevamo za največje zadovoljstvo strank, zato je varstvo vaših osebnih podatkov primarna skrb vsake oblike medsebojne komunikacije. Z namenom, da vas obvestimo o hrabmi in načinu obdelovanja osebnih podatkov, ki jih tekom poslovanja delite z nami, smo sprejeli naslednjo politiko varovanja osebnih podatkov:

 

Osebni podatki, ki jih z nami delite preko socialnih medijev, kot so Facebook  so podvrženi  politiki varstva osebnih podatkov, ki jo zagotavlja dotično socialno omrežje.

 

Vsa vprašanja in vse navedene zahteve v zvezi z uveljavljanjem pravic, ki vam pripadajo na podlagi nacionalnih predpisov in prava EU, lahko naslovite v pisni obliki na naš e-mail naslov: info@agencijalift.si

© Agencija LIFT. Vse pravice pridržane.

With

from Agencija Lift

SOFINANCIRANIH 60 %

- 60% VAVČER
Najdeš nas v katalogu strokovnjakov Slovenije

Za izdelavo spletne strani ali spletne trgovine lahko preko Slovenskega podjetniškega sklada dobite sofinancirane stroške do 60%. Pišite nam za več informacij.

SOFINANCIRANIH 60 %

- 60% VAVČER
Najdeš nas v DIH katalogu strokovnjakov Slovenije

Za izdelavo spletne strani ali spletne trgovine lahko preko slovenskega podjetniškega sklada dobiš sofinancirane stroške do 60%. Piši nam za več informacij.