V skladu z nasprotji.

KREATIVNOST
FUNKCIONALNOST
SPLETNE STRANI

Grafično in sistemsko dovršena spletna stran je pogosto prvi informacijski stik s potencialnimi strankami, ki odpira možnost predstavitve podjetij na funkcionalen in kreativen način. Informacije, dostopne na jedrnat način so temelj nadaljne komunikacije.

DRUGAČNOST
ENAKOST

Fotografija

Fotografija je vizualni element, ki brez spremnega teksta hitro in učinkovito nosi informacijo. Je ključ do verodostojne prezentacije in oglaševanja izdelkov, ekipe in storitev. Temeljni medij marketinškega jezika za opremljanje spletnih strani in tiskanih vsebin.

BARVITOST
MINIMALIZEM
GRAFIČNO OBLIKOVANJE

Celostna grafična podoba podjetja predstavlja skupek tipografije, logotipa in barvne sheme podjetja. Vsi našteti elementi se odražajo v poslovni dokumentaciji kot so račun, ovojnica, dopisni papir in vizitka. Uporabljajo se v vseh prodajno-marketinških akcijah kot so embalaža, oglasi, zloženke, plakati in brošure ter pri nastopu v odnosu strank in zaposlenih v podjetju. Ponujamo vse vrste grafičnega oblikovanja, od klasične celostne grafične podobe, do oblikovanja etiket  za steklenice ali oblikovanja produktov.

flaša3-01
sam rooster -01
RAST
PREPOZNAVNOST
DIGITALNI MARKETING

Digitalni marketing je najnaprednejša oblika oglaševanja in promocije. Zasnova in izvedba komunikacijskih kampanj zahtevata strateško načrtovanje in sistematično vodenje,
poznavanje družbenih omrežij, prepoznavanja ciljnih skupin. Na voljo smo vam pri sestavi in vodenju spletnih oglasov (Facebook, Instagram in Google ads), vodenju socialnih omrežij, e-mail marketing (Mailchimp), sestavi video ali foto oglasov.

Pomagamo vam, da uresničite vaše ideje.
Kontaktirajte nas

SOFINANCIRANIH 60 %

- 60% VAVČER
Najdeš nas v katalogu strokovnjakov Slovenije

Za izdelavo spletne strani ali spletne trgovine lahko preko Slovenskega podjetniškega sklada dobite sofinancirane stroške do 60%. Pišite nam za več informacij.

SOFINANCIRANIH 60 %

- 60% VAVČER
Najdeš nas v DIH katalogu strokovnjakov Slovenije

Za izdelavo spletne strani ali spletne trgovine lahko preko slovenskega podjetniškega sklada dobiš sofinancirane stroške do 60%. Piši nam za več informacij.